Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2014 10:12 - Новини от pasybox.com
Автор: monopetra Категория: Изкуство   
Прочетен: 690 Коментари: 0 Гласове:
0



 image Новини от pasybox.com За артикулите и щампите

Защо се отказа да продаваш артикули през pasybox.com?

Първоначалното ми желание бе да изпращам готови продукти - фланелки, суичъри,айфон капаци,чаши  и други артикули, но с времето се разубедих предвид  широкото разпространение на печатащи машини от всякакъв тип почти на всеки ъгъл както в големите, така и в малките населени места.

Реших да  предлагам  щампите самостоятелно! Не искам да развивам бизнес с артикули, нека хората,  платили за моя щампа решат  върху какво ще я печатат. Именно поради тази причина ще изпращам файловете векторизирани, някой може да реши, че иска да си напечата тапети.

Това го правят мнозина в интернет!?

Колкото повече хора го правят, толкова по - добре. Интернет дава свобода на хора като мен. Рисуваш - предлагаш, хората влизат в сайта и решават дали им харесва или не!

Има и една малка подробност, която е в плюс за клиента: трикотажът и размерът не винаги отговарят на очакванията на клиента. Докато при щампата нещата са без отклонения и малки букви при договора продавач - клиент.

Но така файловете могат да изтекат в интернет и да бъдат сваляни  безплатно?

Ще считам  препродажбата на щампите по други сайтове като проява на много лош вкус  и липса на джентълменско достойнство  от страна на ползвателя. Никой не може да спре подобно действие. Няма да съм този, който ще слага мрежата в ред.

Предизвикателството пред мен е друго! Имаше едно шоу, което въртяхме из заведенията с Монката Германов и Stann МС. Рисувах върху разпънат винил  на метална рамка, или по-точно рисувах първите форми върху винила, докато Монката свиреше на китара, а Стан подканваше хората да се включат и те в рисуването. Точно на петата минута аз вече бях излишен пред платното. В рамките на час нямаше и помен от нарисуваното от мене.

Финалът на шоуто се състоеше в това, че всеки си избираше парче винил, което аз старателно изрязвах и подарявах. От двадесет шоута как един не избра рисунката дори на приятелката си, всеки си прибра нарисуваното като  огромна ценност и си тръгна почерпен и доволен от труда, който е хвърлил.

Предизвикателството да накараш някой да плати отпечатването на  нещо твое  и да  го носи, е признак на огромна обич  към дадено произведение, която е победила чуството на егоизъм  у всеки един човек на планентата.

И точно тук нещата като че ли се дистанцират от комерса. Оставаме при простото харесване на дадено произведение, така както е било от най - древни времена та до днес.

 

Pasybox.com 8.7.2014




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: monopetra
Категория: Изкуство
Прочетен: 43237
Постинги: 24
Коментари: 24
Гласове: 11
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930